Efter en fantastisk säsong för Dennis Rådström från Torsby, med bland annat pallplats i Rally-SM i Hässleholm och flertalet klassegrar i bland annat Rally Karlstad och Slottssprinten, jobbar nu teamet febrilt på en ny spännande satsning till 2017.

Målet för kommande säsong är att ta steget ut i världen och köra JWRC, Junior-VM i Rally, något som kräver mycket arbete och stöd från sponsorer och samarbetspartners.

– Vi har kommit en bit på vägen, men det återstår ännu en hel del innan vi är framme, säger Dennis.

Nytt för 2017 är att den rutinerade kartläsaren Johan Johansson blir ny och-driver till Dennis. Johan kommer närmast från Opel Adam Cup, där han slutade på en tredjeplats i år med Pontus Åhman. Och satsningen mot Rally-VM har inneburit en del förändring i teamet. Bland annat coachas man av Stig Blomqvist, världsmästare i rally 1984.

– Innan var vi ett ”bonneteam”. Men nu har vi omorganiserat oss och alla jobbar professionellt mot samma mål, fortsätter Dennis.

Junior-VM 2017 avgörs med sex deltävlingar i bland annat Frankrike, Finland och Spanien. Alla deltagare tävlar i identiska Ford Fiesta R2 Ecoboost från M-Sport i Polen. Och teamets mål är redan klart; Juniorvärldsmästare 2018.

– Vi har höga mål. Men samtidigt är vi ödmjuka och jordnära. Detta är något teamet gör tillsammans, Avslutar Dennis.

Dennis och Johan inleder säsongen i Boden den 7 januari och därefter blir det Rally-SM under SM-Veckan i Söderhamn med teamets nyköpta Ford Fiesta R2, för att bygga upp fart och få många värdefulla mil i en R2-bil.